Redigeren en proeflezen van uw teksten

Verzorgde teksten maken nu eenmaal een betere indruk.

Maak een goede eerste indruk

Natuurlijk wilt u een goede indruk maken. Wie wil dat nu niet? U wilt graag dat uw boodschap goed overkomt en begrepen wordt en dat lezers niet worden afgeleid door onnodige taalfouten of een verkeerd gekozen stijl en toon.

Mensen moeten op uw website een goede indruk krijgen van uw bedrijf. Het laatste waar u op zit te wachten is dat mensen snel afhaken door onnodige fouten op de website of omdat het tekstueel gewoon geen verzorgd en samenhangend geheel is.

Lengua Viva Linguistic Solutions - Karin Rijff-Molenaar - Beëdigd vertaler Engels Nederlands Spaans

Gebruik de juiste toon in uw teksten

Een goede controle, en waar nodig de aanpassing, van uw teksten zorgt ervoor dat de stijl, de toon en het register perfect passen bij uw doelgroep. Niet iedereen vindt het immers prettig om met ‘je’ te worden aangesproken, of ze haken juist af door een formelere tekst.

Niet iedereen is in staat of heeft de opleiding om ingewikkelde of specialistische teksten te kunnen volgen. Het is dan ook van belang dat uw teksten goed aansluiten bij de beoogde lezer.

Voorkom onverwachte kosten

Het levert immers niets op als uw teksten niet worden gelezen of als uw lezers geen klanten worden. Dat kan worden voorkomen met een goede controle.

Om maar niet te spreken van de mogelijke kosten omdat een folder opnieuw gedrukt moet worden of omdat een product vernietigd moet worden vanwege een fout in de lijst met ingrediënten. Dat zijn kosten waar geen enkele ondernemer op zit te wachten. Een verzorgde tekst is het visitekaartje van uw bedrijf.

Uw teksten laten nakijken?

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte of het beantwoorden van uw vraag. Heeft u een dringende vraag? Bel mij dan via  +31 637542569.

Lengua Viva Linguistic Solutions - Karin Rijff-Molenaar - Beëdigd vertaler Engels Nederlands Spaans

Karin Rijff-Molenaar, beëdigd vertaler